Blog

Etiketler

Blog Arşivi

Salı, Şubat 24

Sırt Korsesi

Kusura bakmayın bugün yazı yazamadım.
Sabah kalktığımdan beri koşturuyorum.
Aşkıma sırt korsesi aldık bugün, eğer sizde bilgisayar başında çok duruyorsanız ve aşkımın sırtındaki gibi hafif bir kamburunuz oluştuysa sizde kendinize bir sırt korsesi temin edin derim ben.
Kullanmak için yanınızda biri daha olması lazım çünkü aşkım çok yadırgadı ve yarım saatte en az 10 defa çıkartıp yeniden taktı ve kendi başına taktığı içinde çok zorlandı.Kollarının altı kıpkırmızı olmuş.

Nasıl temin edebilirim?

Sıhhıye'deki perşembe pazarının alt tarafındaki medikalcilerden, büyük alışveriş merkezlerinin içinde bulunan medikalcilerde, Ulus'ta İtfaye Meydanının yanındaki medikalciler çarsından.Nerden alırsanız alın sakın 25 TL'den fazla vermeyin.Sabahtan beri gezdiğimiz her yer 50 TL derken, biz Sıhhıye'den 20 TL'ye aldık.

Nasıl Kullanabilirim ?

Belinizden geçen cırt cırtı yapıştırıp, kollarınızın altından dolarsınız ve iyice sıkıp diğer cırt cırtıda yapıştırırsınız.Artık istesenizde eğik oturamazsınız.Ama en güzeli üzerine kıyafet giydiğinizde dışardan belli olmaması.

Faydası Var mı?

Kesinlikle evet bir kere bunu taktıktan sonra istemesenizde dik oturmak zorunda kalıyorsunuz, sadece bir saat takıp çıkarttığınızda dahi istemeden dik oturma alışkanlığı kazanıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder